Expert på internationella affärer samt ekonomi- och löneadministration

Lättillgängliga tjänster inom lokal ekonomiadministration

Ett skräddarsytt tjänstepaket för ditt företag

Expert för internationell ekonomi- och löneförvaltning

WaBuCo Financial Services Oy är en 1988 grundad bokföringsbyrå. Vårt kontor ligger på Sundholmen i Helsingfors. WaBuCo har erbjudit högklassig ekonomi- och löneförvaltning och tjänster inom intern rapportering i redan nästan 30 år. Vi har fortgående utvecklat vår verksamhet i riktning mot de nyaste digitala applikationerna.

Vi har tillgång till de lämpligaste programmen för hantering och produktion av ekonomiska information. Vi erbjuder våra kunder yrkesmässig, högklassig och flexibel service. Det är enkelt att kontakta oss och vi reagerar snabbt i alla frågor. Vi håller oss till tidtabellen och sköter ert företags ärenden med omsorg. En ansvarsfull sakkunnig inom ekonomiförvaltning är en pålitlig partner.

Våra tjänster omfattar på bred basis allt från grundande av företaget till tjänster i anknytning till bokföring, bokslut, fakturering, beskattning och personalförvaltning. Vi har specialiserat oss på att effektivisera finländska företags verksamhet på den internationella marknaden och på att etablera internationella företag i Finland.

Våra kunder består av över hundra företag inom olika branscher och omfattar allt från småföretagare till internationella företag och såväl finländska som utländska företag.

Kontakta oss


WaBuCo Financial Services Oy

Konepajankuja 3, 5th floor,
00510 Helsinki

Post adress

P.O. Box 400
FI-00181 Helsingfors

Faktureringsadress

WaBuCo Financial Services Oy
003707217982
PL 1000
00781 Helsinki

Internetfaktureringsadress

003707217982 / Apix
Vi tar emot fakturor i formatet Finvoice

Följ oss

Den här sidan använder Cookies för att förbättra er upplevelse, genom att fortsätta använda sidan godkänner ni användandet av cookies