WaBuCo Accountants

Asiantuntija kansainvälisessä liiketoiminnassa talous- ja palkkahallinnossa

Lisäarvo

Löydämme juuri teille parhaiten soveltuvat prosessit ja työkalut

Asiakaslähtöinen ajattelu ja yksilöllinen palvelu näkyvät vahvasti toiminnassamme. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme neuvomaan asiakkaalle parhaiten sopivat talous-ja palkkahallinnonratkaisut, modernit työkalut laajasta ohjelmistotarjonnastamme sekä tehokkaimmat prosessit.

Autamme teitä kansainvälistymään

Olemme maailmanlaajuisen asiantuntijaverkosto IR Globalin eksklusiivinen ”tilitoimisto”-jäsen Suomessa. Käytettävissämme on laaja verkosto taloushallinto- ja lakipalveluiden ammattilaisia auttamassa asiakkaittemme etabloitumista Suomen ulkopuolelle. Toimimme myös usean kansainvälisen yrityksen Suomen toimintojen kumppanina.

Olemme aktiivinen osa yritystänne ja sen kehittymistä

Talous- ja palkkahallinnon ulkoistaminen ei tarkoita sitä, että se olisi kasvotonta ja etäistä. Meillä on asiakkaalle aina oma vastuuhenkilö. Hän tuntee liiketoiminnan, henkilöt ja toimintatavat. Olemme siten aktiivinen osa yritystä ja sen liiketoiminnan kehittämistä. Hyvä palveluasenne ja osaamisemme uudistaminen alan muuttuessa ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme tuoda ne nopeasti asiakkaidemme hyväksi.

Ratkaisemme haastavatkin ongelmanne

Tuomme osaamispääomaa yritykseenne ei vain taloushallinnon ratkaisujen kautta vaan myös ongelmaratkaisukykymme ja neuvontamme avulla. Oli yrityksenne sitten pieni paikallinen tai kansainvälinen konserni, niin etsimme aina tavoitteidenne mukaiset, toimivimmat ratkaisut. Haastavat ongelmat vaativat usein myös innovatiivisia ratkaisuja.

Yritys

International experts in financial and payment administration

WaBuCo Financial Services Oy on vuonna 1988 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa. WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo yli 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia.

Käytössämme on talousinformaation käsittelyyn ja tuottamiseen parhaiten soveltuvia ohjelmistoja. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista, laadukasta ja joustavaa palvelua. Meitä on helppo lähestyä ja reagoimme nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Pidämme aikatauluista kiinni ja hoidamme yrityksenne asiat huolellisesti. Vastuullinen taloushallinnon asiantuntija on luotettava kumppani.

Palvelumme kattavat laajasti yrityksen perustamisesta lähtien kirjanpidon, tilinpäätöksen, laskutuksen, verotuksen sekä henkilöstöhallinnan palvelut. Olemme erikoistuneet tehostamaan suomalaisten yritysten toimintaa kansainvälisillä markkinoilla sekä kansainvälisten yritysten rantautumista Suomeen.

Asiakkainamme on toista sataa eri aloilla toimivaa yritystä pienyrittäjistä kansainvälisiin yrityksiin, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä.

Palvelut

Taloushallinto

Me hoidamme niin yrityksesi kuukausittaisen kirjanpidon, päivittäisen maksuliikenteen, laskutuksen kuin sisäisen laskennan palvelut aina laskentapalveluista raportointiin. Hoidamme myös puolestasi viranomaisilmoitukset ja tilinpäätökset lain ja säädösten vaatimalla tavalla. Kehitämme asiakkaan kanssa yhteistyössä heidän toiminnan prosesseja, jolloin yritykseltä säästyy aikaa ja rahaa. Me teemme myös kirjanpidon sähköisen arkistoinnin.

Palkkahallinto

Palkkahallinto on keskeinen osa yrityksen toimintaa, mutta siihen liittyy alati muuttuvia säädöksiä ja korvausperusteita. Ajantasaisen informaation soveltaminen voi olla työlästä. Se saattaa aiheuttaa haasteita palkanlaskennan aikatauluissa ja virheettömyydessä. Riippumatta asiakkaan toimialasta tai koosta, me hoidamme työntekijöiden palkkojen laskennan, maksun, raportoinnin ja viranomaisilmoitukset vahvalla ammattitaidolla ja tarkkuudella.

Tavoiteseuranta

Yrityksen taloudellisen toiminnan ja tulevaisuuden suunnitteleminen tuo vakautta yrityksen liiketoimintaan. Erilaisten budjettien laatiminen ja kassavirtalaskelmat ovat tärkeitä tekijöitä yrityksen toiminnan suunnittelemisessa.

Kassavirran ennustettavuus tuo yritykselle tärkeää informaatiota siitä, miten yrityksen rahavarat kehittyvät ja miten sen varat riittävät tulevaisuudessa. Avustamme myös KPI- eli suorituskykymittarin valinnassa. Tuotamme jatkuvaa tietoa siitä, miten yrityksen liiketoiminta kehittyy ja miten asetettuihin tavoitteisiin on päästy.

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelumme kattavat yrityksen koko elinkaaren. Niihin kuuluvat mm yrityksen perustaminen, yritysmuodon valitseminen, yritystoiminnan kehittäminen, taloushallinnon ulkoistaminen, muutostilanteet, yritysjärjestelyt, kansainvälistyminen ja yrityksestä luopuminen. Lisäksi annamme eri tilanteisiin kohdennettua veroneuvontaa.

Yhteystiedot

WaBuCo Financial Services Oy
Konepajankuja 3, 5th floor
00510 Helsinki

Postiosoite
PL 400
00181 Helsinki

Laskutusosoite
WaBuCo Financial Services Oy
003707217982
PL 1000
00781 Helsinki

Verkkolaskuosoite
003707217982 / Apix
Please send e-invoices in Finvoice format.

Ota yhteyttä